Wet Battery Cell

Πρώτη μπαταρία εφευρέθηκε τον 18ο αιώνα και από τότε έχει γίνει η πιο κοινή πηγή ενέργειας για διάφορες οικιακές, καθώς και βιομηχανικές συσκευές. Πώς το έργο μπαταρίες είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία. Μια μπαταρία ή ηλεκτροχημικά κύτταρα λειτουργούν με τη μετατροπή της χημικής ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των μπαταριών, που είναι πρωταρχική (επαναφορτιζόμενη) μπαταρία και δευτεροβάθμια (μη επαναφορτιζόμενες) μπαταρίες, ενώ υπάρχουν δύο βασικοί τύποι μπαταριών κυττάρων, τα οποία είναι ξηρό και υγρό κελί μπαταρία κυττάρων. Αυτοί οι τύποι διακρίνονται επί τη βάσει της διαδικασίας χημικής ουσίας που επιλέγεται για το συγκεκριμένο σχεδιασμό του συσσωρευτή. Υπάρχουν μερικά άλλα είδη κυττάρων διαθέσιμες μπαταρίες, δηλαδή, ηλεκτρολυτικό κύτταρο, κύτταρο της ροής, γαλβανικό κύτταρο, κύτταρο καυσίμου, φωτοβολταϊκά κύτταρα, κλπ. Εδώ είναι κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με υγρές μπαταρίες.

Πληροφορίες μπαταρίας

Πρώτα απ ‘όλα, κάποιος πρέπει να καταλάβει ότι η μπαταρία κυττάρων και είναι συνώνυμες λέξεις, ωστόσο, μπαταρία κυττάρων είναι αρκετά κοινός όρος που χρησιμοποιείται από πολλούς. Ένα υγρό κύτταρο, είναι επίσης γνωστή με διάφορες άλλες ονομασίες, όπως εξαεριζόμενα κύτταρο και πλημμυρισμένη κύτταρο. Λέγεται πλημμυρίσει κύτταρο επειδή όλα τα εσωτερικά μέρη μιας μπαταρίας που καλύπτεται από ένα υγρό. Ο λόγος για τον οποίο ονομάζεται κελί αεριζόμενα οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένες είδος των αερίων που παράγονται κατά τη διάρκεια της χρήσης αυτών των μπαταριών. Ένα υγρό κελί μπαταρία λειτουργεί με υγρό ηλεκτρολύτη και έχει συνήθως παρασκευάζονται στα εργαστήρια στα ποτήρια. Οι περισσότερες από τις υγρές μπαταρίες είναι ένας διαλύτης του μολύβδου και θειικό οξύ. Η πιο βασική υγρή κύτταρο μπορεί να περιέχει λεπτές πλάκες χαλκού και ψευδαργύρου, τα οποία είναι μερικώς βυθισμένο στο χυμό λεμονιού. Αυτές οι μπαταρίες έχουν ένα εκτεθειμένο άκρο, το οποίο στη συνέχεια συνδέεται με μία διάταξη με τη βοήθεια των καλωδίων. Οι μπαταρίες με υγρά στοιχεία σφραγίζονται και δεν πρέπει να τους εκθέσει για λόγους ασφαλείας. Wet μπαταρίες είναι διαθέσιμες τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και τη δευτεροβάθμια μορφές.

Συντήρηση της μπαταρίας

Οι υγρές μπαταρίες που χρησιμοποιούνται συνήθως σε αυτοκίνητα, φορτηγά και άλλα οχήματα. Αυτές οι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται συνήθως ως μπαταρίες αυτοκινήτων, ενώ χρησιμοποιούνται επίσης όπου υπάρχει ανάγκη για αναμονή και αδιάλειπτης παροχής ρεύματος και τηλεπικοινωνιών ή χρήση κυττάρων μπαταρία του τηλεφώνου. Μερικές φορές, ένας υγρός μπαταρία κυττάρων συνδυάζεται με κύτταρα πήκτωμα και ως εκ τούτου οι μπαταρίες μολύβδου-οξέος που χρησιμοποιούνται με μπαταρίες νικελίου-καδμίου κυττάρων. Πιο κοινός τύπος της μπαταρίες με υγρά στοιχεία είναι η μπαταρία του αυτοκινήτου. Αυτά είναι δευτερογενείς μπαταρίες που είναι κατασκευασμένα από οξείδιο του μολύβδου, μολύβδου και υγρό ηλεκτρολύτη.

Μετά από ορισμένο ποσό της χρήσης, μπαταρίες με υγρά στοιχεία να εξαντληθεί και να πάρει σε θέση να παράσχει επαρκή ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της που προορίζεται. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτό, είναι ότι οι πλάκες που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία ξεφλουδίζει στην αποφόρτιση και φόρτιση κύκλο των μπαταριών. Αυτός ο κύκλος προκαλεί συνεχή διαστολή και τη συστολή των μπαταριών, οι οποίες μειώνουν το μέγεθος της μπαταρίας και σταδιακά σκοτώνει την μπαταρία. Αυτή η διαδικασία επισπεύδει τις ζεστές και υγρές περιοχές. Άλλοι λόγοι για να σκοτώσει υγρές μπαταρίες περιλαμβάνουν υπερβολική δόνηση, η υπερβολική χρήση, υπερφόρτιση, κλπ.

Wet μπαταρίες είναι το πιο ανθεκτικό από όλα τα είδη των μπαταριών, αλλά μόνο όταν είναι καλά συντηρημένο. Πρώτη και η πιο κοινή λόγος για τον οποίο λήγουν οι μπαταρίες με υγρά στοιχεία είναι επειδή δεν είναι καλά φορτισμένη και διατηρούνται αποφορτιστεί ή εν μέρει χρεώνουν, επανειλημμένα. Ως εκ τούτου, κάποιος πρέπει να φορτιστούν πλήρως οι μπαταρίες μόλις εκπληρώσει. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας με τη βοήθεια του υδρομέτρου, το οποίο σας ενημερώνει για τη βαρύτητα των υγρών κυττάρων. Επίσης να κρατήσει ένα μάτι για το σφίξιμο των καλωδίων και την καθαριότητα των κορυφών της μπαταρίας. Μην παίζετε με τα καλώδια κατά τη διαδικασία της φόρτισης, δεδομένου ότι μπορούν να επηρεάσουν την τάση της μπαταρίας. Ποτέ δεν θα πρέπει να πειραματιστείτε με τη σφραγίδα των υγρών μπαταρίες. Οι περισσότερες από τις υγρές μπαταρίες έρχονται με μια προειδοποίηση ασφαλείας, ακόμη και αν δεν το κάνουν, θα πρέπει να τα χειριστείτε με ασφάλεια και προσοχή. Μόλυβδο και θειικό οξύ, που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις μπαταρίες είναι καυστική από τη φύση και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή δηλητηρίαση από μόλυβδο και το αποτέλεσμα σε καύση.

Στην περίπτωση αυτή, θα ανοίξει κατά λάθος τη σφραγίδα του μια υγρή μπαταρία κυττάρων, τότε θα πρέπει να καλέσετε αμέσως την πυροσβεστική και να τους αφήσουμε να λύσει το πρόβλημα.

Προβλήματα Κιβώτιο ταχυτήτων
Φορητό DVD Player Κριτικές
MP3
Ηλεκτρικά παράθυρα δεν Εργασίας
Γρηγορότερο αυτοκίνητο Κάτω από 30K
Καλύτερη μπαταρία αυτοκινήτου
Πρώτη Επινοηθείσα αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο σύστημα εξάτμισης
Ξεκινώντας Προβλήματα αυτοκινήτου
Dead μπαταρίας αυτοκινήτου
Best φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD

Leave a Reply