Wheel Bearing θορύβου

A γουργουρητό ή κυκλική θόρυβο οποιουδήποτε είδους ακούγεται με έδρανα που έχουν πρόβλημα στη λειτουργία τους. Ακόμη και αν οι αισθήσεις του οδηγού μικρό πρόβλημα στο αυτοκίνητο, θα πρέπει αμέσως να πάτε για ένα ρουλεμάν τροχού διάγνωση του θορύβου. Αν το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, μπορεί να υπάρξει μια δυνατότητα επικίνδυνες συνέπειες.

Ο εντοπισμός του θορύβου ρουλεμάν τροχού

Το κοινό τέχνασμα της αναγνώρισης ενός προβλήματος ρουλεμάν τροχού είναι να δούμε αν ο θόρυβος παραμένει ίδιο, ενώ την επιτάχυνση ή επιβράδυνση. Μπορείτε επίσης να οδηγήσει σε κύκλους τόσο δεξιόστροφα και αριστερόστροφα για να βρείτε ποια από τις ρόδες (αριστερά / δεξιά) εκπέμπει ήχο από ένα κατεστραμμένο ρουλεμάν. Ο θόρυβος που προέρχεται από ρουλεμάν τροχού δεν αλλάζει με την αλλαγή των ταχυτήτων? Αυτό, ωστόσο, αυξάνεται ή μειώνει γυρίζοντας. Κάποιος μπορεί ως εκ τούτου, να πούμε ότι ένας θόρυβος ακούγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά την οδήγηση με σταθερή ταχύτητα είναι ένα σημάδι που φέρει το πρόβλημα. Τροχός θορύβου ρουλεμάν δεν πρέπει να συγχέεται με το θόρυβο που παράγεται από ένα κατεστραμμένο βιογραφικό κοινή? Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρόβλημα και θα πρέπει να εξεταστούν χωριστά. Ο θόρυβος που παράγεται από τα έδρανα οφείλεται στην έλλειψη λίπανσης ή λόγω βλάβης. Τριβή παράγεται σε ξηρές περιοχές του εδράνου έτσι, οδηγεί σε μια βουητό το οποίο επαναλαμβάνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Είναι απαραίτητο να υπάρχει ένας μηχανισμός για την ανύψωση του αυτοκινήτου για την κλώση τα ελαστικά, προκειμένου να διαγνώσει το πρόβλημα του θορύβου ρουλεμάν τροχού. Ενώ γυρίζοντας τον τροχό, πρέπει κανείς να τοποθετήσει το χέρι του άλλου για το συγκρότημα γονάτου ανάρτησης. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα στο ρουλεμάν τροχού, μπορεί κανείς να ακούσει ένα θόρυβο. Ανύψωση του οχήματος είναι αναγκαίο να καθοριστεί η πλευρά από την οποία προέρχεται ο θόρυβος. Δραστηριότητα κουνώντας το λάστιχο εμπρός και πίσω βοηθά επίσης στον έλεγχο του εάν το ελαστικό είναι χαλαρό.

Εμπρός θορύβου ρουλεμάν τροχού

Το μπροστινό τροχό θα πρέπει να ελέγχονται για θόρυβο και λίπανση. Συντήρηση του μπροστινού ρουλεμάν τροχού πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 30.000 μίλια. Αν κάποιος οδήγηση, θα πρέπει να προσπαθήσετε να ακούσετε σωστά ως προς το πού ο θόρυβος προέρχεται από. Ο θόρυβος προέρχεται από σανίδας δείχνει ότι το πρόβλημα δεν είναι παρούσα στο έδρανο τροχού, ωστόσο, σε άλλα μέρη του αυτοκινήτου. Ο ήχος που έρχεται από τα παράθυρα δίνει μια καλύτερη ιδέα σχετικά με την ορθή πρόβλημα.

Πίσω θορύβου ρουλεμάν τροχού

Ο θόρυβος που παράγεται τόσο από τα οπίσθιο και εμπρόσθιο έδρανα τροχών είναι η ίδια. Συνεπώς, καμία διαφορά είναι παρούσα σε ήχους που παράγονται από τα πίσω και εμπρός τροχούς. Μία μέθοδος διαγνώσεως τέτοιου θορύβου, εκτός από την ανωτέρω, είναι ότι από την οδήγηση του οχήματος σε μια σταθερή ταχύτητα, (ελαφρές μεταβολές στην ταχύτητα θα πρέπει να γίνεται περιστασιακά). Οι μεταβολές που απαιτούνται, επειδή μερικά αυτοκίνητα κάνουν θόρυβο μόνο σε ορισμένες ταχύτητες. Εδώ, το θέμα είναι ότι ο τροχός κίνδυνος θορύβου ρουλεμάν δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα, και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ή επισκευάζονται το συντομότερο δυνατόν.

Κατά τη διάγνωση του προβλήματος ρουλεμάν τροχού, πρέπει κανείς να ελέγξει αν υπάρχουν ρωγμές στην επιφάνεια του εδράνου. Ακόμη και μικρές ρωγμές μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα. Για να ανιχνεύσει τα μικρά ρωγμές, πρέπει να ελεγχθεί το ρουλεμάν σε έντονο φως. Ραγισμένα, χωρίς κουκούτσι ή φθαρμένα ρουλεμάν πρέπει να αντικατασταθούν. Μέρη όπως το φέρει οπή πλήμνης και άξονες θα πρέπει επίσης να ελέγχονται για τυχόν ζημιές. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, θα πρέπει να ελέγξετε αν υπάρχει οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στο έδρανο κόμβο οπή? Τοποθέτησή του θα πρέπει επίσης να ελέγχεται. Το κομβικό σημείο που φέρει οπή, αν δεν εφαρμόζει σωστά, ζητά την αντικατάσταση των ανταλλακτικών αυτοκινήτων δηλαδή., Το τύμπανο, στροφείο ή διανομέα. Θα πρέπει να ελεγχθεί αν άξονες είναι ευθυγραμμισμένα σωστά. Μπορούν να μην είναι σε ευθεία γραμμή? Σωστή διάγνωση του προβλήματος είναι συνεπώς απαραίτητο. Η άρθρωση του συστήματος διεύθυνσης πρέπει να αντικατασταθούν εάν οποιοδήποτε πρόβλημα βρίσκεται στο ατράκτους.

Κάποιος πρέπει να διεξάγει προσεκτική διάγνωση της φθαρεί και άλλα μέρη του οχήματος, προκειμένου να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να μην είναι δυνατό να βρεθεί το πρόβλημα μόνοι μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η επίσκεψη σε μηχανικό θα ήταν σκόπιμο.

Πρώτη Επινοηθείσα αυτοκινήτου
Best Cars για εφήβους
Όταν για να αντικαταστήσει Στροφεία
Συμβουλές για την αγορά ενός ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου
Best Cars Concept
Ζωγραφική Spray
Τα 10 πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο
Αυτοκίνητο Υπερθέρμανση Αιτίες
DRM αφαίρεσης
Συντήρηση μπαταρίας αυτοκινήτου
Απομακρυσμένη Keyless Προγραμματισμός

Leave a Reply